top of page

LPG Endermologie

wixxx.jpg
Bij Artsenpraktijk Liedekerke beschikken wij over de Nieuwste LPG Machine  CELLU M6 ALLIANCE®
voor meer info over intake gesprekken en behandelingen neem gerust contact op met ons
053 66 40 77

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® Endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).

De mechanische stimulatie van cellen, Endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.
Of het nu gaat om leeftijd, levensstijl of erfelijkheid, elke man is anders en heeft specifieke verzorgingsrituelen nodig. Als huid- en slankheidsexpert met meer dan 30 jaar ervaring, stelt LPG® verschillende esthetische en anti-aging oplossingen voor die speciaal gericht zijn op mannen.
De behandelingskoppen, gepatenteerd door LPG® en uitgerust met de nieuwste technologie sturen signalen naar de huidcellen, wat op die manier zorgt voor ongelofelijke resultaten.
bottom of page